Γλωσσικές Yπηρεσίες της Lexis Communications

Μετάφραση επίσημων εγγράφων στο Μόντρεαλ για μεταναστευτικούς,
εκπαιδευτικούς και εμπορικούς σκοπούς. Άριστη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

Οι γλωσσικές υπηρεσίες της Lexis Communications

Μεταφράζοντας τα εμπορικά και τεχνικά κείμενα σας, από και προς την ελληνική γλώσσα, η εταιρία μας Lexis Communications, μέσω των εξειδικευμένων μεταφραστών και επιμελητών της, σας εγγυάται ποιότητα εργασίας με εχεμύθεια και σεβασμό στον προκαθορισμένο από τον πελάτη χρόνο παράδοσης, πάντα στις καλύτερες τιμές.

Επίσης παρέχονται επίσημες ορκωτές μεταφράσεις Πιστοποιητικών για προηγούμενες και για παραγραμμένες καταδίκες, με εγγυημένη αποδοχή των εγγράφων από την Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ καθώς και τον αντίστοιχο Οργανισμό Συνοριακών Υπηρεσιών του Καναδά για είσοδο στην συγκεκριμένη χώρα.

ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΟΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD

Η Lexis Communications με την πολυετή πείρα της στον τομέα των επικοινωνιών και πολυμέσων, σας παρέχει την δυνατότητα δημιουργίας υπότιτλων. Με πιστότητα ως προς το πρότυπο του διαλόγου, αλλά και με σεβασμό για τον δημιουργό και τον τηλεθεατή ή πελάτη, η επεξεργασία του διαλόγου γίνεται από μεταφραστές που όχι μόνον είναι γλωσσομαθείς αλλά και γνώστες των πολιτιστικών ιδιαιτεροτήτων της κάθε χώρας. Η Lexis Communications είναι συνώνυμη με την διεύρυνση των εμπορικών σας οριζόντων πέρα από κάθε γλωσσικό περιορισμό η πολιτιστικό εμπόδιο παρέχοντας σας την δυνατότητα υπότιτλων στα ακόλουθα ψηφιακά μέσα στις καλύτερες τιμές: 

  •  Διαφημιστικά σποτ
  •  Κινηματογραφικές ταινίες
  •  Ντοκυμαντέρ
  •  Βίντεο-κλιπ
  •  Παρουσιάσεις πολυμέσων 

 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ, ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ & EDITING ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Αν και η επιμέλεια των κειμένων αποτελεί το τελευταίο στάδιο πριν από την παράδοση του μεταφρασμένου τελικού κειμένου στον πελάτη, η Lexis Communications σας παρέχει επίσης την δυνατότητα του Εditing σαν μεμονωμένη υπηρεσία. Σε περίπτωση που οι ανάγκες σας απαιτούν την προσαρμογή τεχνικών μελετών η διαφημιστικού υλικού σε άλλη γλώσσα, οι έμπειροι επιμελητές μας είναι σε θέση να μετατρέψουν τα κείμενα σας σε ελάχιστο χρόνο, με πιστότητα προς το πρότυπο, με άμεση γλωσσική και πολιτιστική ανταπόκριση ως προς την αγορά που στοχεύει το προϊόν και η επιχείρηση σας.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Μια πρόσθετη υπηρεσία που προσφέρεται από την Lexis Communications είναι η Μετάφραση Ιστοσελίδων και Λογισμικού από και προς την Ελληνική γλώσσα. Η μετάφραση των meta-tags, των DDL καθώς και των βοηθητικών αρχείων, σας παρέχουν ένα τελικό προϊόν που αντιγράφει με υψηλή πιστότητα το ετερόγλωσσο πρότυπο. Η πολυετής μας πείρα σας εγγυάται την επιτυχή προσαρμογή του υλικού ανεξάρτητα των ιδιαιτεροτήτων και της τυχόν πολυπλοκότητας του.


DESKTOP PUBLISHING

Η Lexis Communications σας προσφέρει επίσης την πολύγλωσση ψηφιακή εκδοτική εμπορικών και τεχνικών εγχειριδίων, μελετών και διαφημιστικού υλικού σε αρχεία τύπου Word, WordPerfect, PDF, PageMaker, InDesign, FrameMaker, InCopy, Publisher, QuarkXpress καθώς και εισαγωγή στοιχείων από μορφές αρχείων τύπου AutoCAD, κλπ.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗΣ

Με τις υπηρεσίες αποδελτίωσης(1) της Lexis Communications όλος ο κόσμος των πληροφοριών και των ειδήσεων, από οποιοδήποτε σημείο της γης, είναι στη διάθεση των εταιρικών και κυβερνητικών πελατών μας. Τα προϊόντα της αποδελτίωσης διατίθενται μεταφρασμένα σε 40+ γλώσσες, ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, επί 24ώρου βάσεως 365 ημέρες τον χρόνο παρακολουθούν, καταγράφουν, αναλύουν, μεταφράζουν και μεταγγλωτίζουν εκπομπές και προγράμματα ραδιοφωνικών, τηλεοπτικών, δορυφορικών και διαδυκτιακών σταθμών καθώς και διαδυκτιακών πληροφοριών διεθνούς και εγχώριας προελεύσεως. Η ενημέρωση του πελάτη, γίνεται από την εταιρία μας, μέσω streaming audio, video, FTP ή e-mail.


ΛΥΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΜΕ & ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗΣ

Η Lexis Communications, είναι εγκεκριμένος προμηθευτής του ΝΑΤΟ για την παροχή γλωσσολογικών υπηρεσιών, την μετατροπή, ανάλυση και μετάφραση ομιλίας σε κείμενο, τον σχεδιασμό συστημάτων ευρυφασματικού εξοπλισμού λήψης , καθώς και λογισμικά προσδιοριζόμενων δεκτών, την παροχή προσωπικού καθώς και λύσεων τύπου turn-key ολοκληρωμένων συστημάτων παρακολούθησης(2) ΜΜΕ & αποδελτίωσης. Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει πελάτες του κυβερνητικού χώρου, των τομέων εθνικής ασφαλείας και αμύνης, καθώς και πελάτες πολυεθνικών εταιριών. Η παραμετροποίηση των « custom» συστημάτων γίνεται με συσκευές και λογισμικό εμπορικών προϊόντων (COTS) το οποίο εγγυάται όχι μόνο την συμβατικότητα αλλά και την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων τύπου legacy.


Lexis Communications - Γεφυρώνοντας το γλωσσικό χάσμα για την επιτυχία τον πελατών μας.

Εμπιστευτείτε μας όπως και οι ανταγωνιστές σας και κερδίστε πολύτιμο χρόνο και χρήματα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τις υπηρεσίες μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

  •  1, Όπως αναγράφεται και στο συμβόλαιο, εφαρμόζεται η ισχύουσα διεθνής νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας και δικαιωμάτων εμπορικής εκμετάλλευσης όσον αφορά την καταβολή ποσοστών στους δικαιούχους.
  •  2,Όπως αναγράφεται και στο συμβόλαιο, η πώληση, εισαγωγή ή / και χρήση συστημάτων και λογισμικών παρακολούθησης ραδιοσυχνοτήτων υπόκεινται σε τοπικές, εθνικές ευρωπαϊκές, και διεθνείς νομοθεσίες περί εισαγωγής, κατοχής και χρήσεως ραδιοτηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού καθώς και στην ισχύουσα διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. 

Lexis Communications is an industry leader providing language services and delivering accurate, high-quality translations & transcription services in over 100 languages. 

Contact  info

Mailing Address :
Succ. Places d'Armes, C.P.11
Montreal (QC) H2Y 3E9

+1 (514) 243-0291